Bilverkstad Borås

Välkommen till en kvalificerad bilverkstad i Borås

Letar du efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Borås? Då har du kommit till rätt plats. På AD Bildelar har vi samlat de mest kvalificerade bilverkstäderna i Boråsområdet för att erbjuda dig enastående service och reparationer för ditt fordon.

Våra tjänster i Borås

Oavsett om du behöver en vanlig service, däckbyte, reparation av bromsar eller någon annan form av fordonsunderhåll, kan en AD bilverkstad i Borås ta hand om det. Vi strävar efter att erbjuda en snabb och pålitlig service, så att du kan få tillbaka din bil på vägen så fort som möjligt.

Varför välja en AD bilverkstad i Borås?

Expertis: Våra bilverkstäder i Borås är fullt utrustade med den senaste tekniken och bemannade av erfarna mekaniker och tekniker. Oavsett om det är en enkel service eller en mer komplex reparation, har vi kunskapen och färdigheterna som krävs för att få ditt fordon i toppskick.

AD Godkända Bildelar: Vi använder enbart högkvalitativa bildelar som är godkända av AD. Detta innebär att du kan lita på att de delar som används är av högsta kvalitet och hållbarhet.

2 års garanti: Vi är så säkra på vårt arbete och de bildelar vi installerar att vi erbjuder dig en generös 2 års garanti på både bildelar och arbete. Det ger dig tryggheten att veta att vi står bakom vårt arbete.

Verkstäder

AS Bilverkstad

Söderby Gårds Väg 68 Lokal Nr14, 144 51 RÖNNINGE

Johansson Car Service

Grindsgatan 54, 118 57 STOCKHOLM

JYMA Bil i Nacka AB

Gamla Landsvägen 10, 131 47 NACKA

LK Auto Motor AB

Verkstadsvägen 14, 137 37 VÄSTERHANINGE

RF Bilservice

Tomtbergavägen 6, 145 67 NORSBORG

Sams Car Tekniker AB

Borgargatan 8, 117 34 STOCKHOLM

SN Group Bilverkstad & Rekond

Segersbyvägen 3 A, 145 63 NORSBORG

Kontakta oss idag

När det gäller din bil, kompromissa aldrig med kvaliteten. Vänd dig till våra kvalificerade bilverkstäder i Borås för att få professionell och pålitlig service. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster.

Oavsett om du behöver en akut reparation eller planerar en regelbunden service, är våra bilverkstäder redo att ta hand om ditt fordon. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!