Bilservice – boka nu!

AD Bildelar > Boka service

Boka bilservice, reparation, rekond eller däckbyte

Vi servar och reparerar alla bilmärken. Vi använder bara reservdelar av hög kvalitet från kända varumärken och följer tillverkarnas serviceintervall och åtgärder.

Däckbyte - Låt oss byta och se över dina däck inför vintern
Byt däck hos oss. Vi hjälper dig med däckbytet, oavsett säsong och erbjuder kvalitativ service på våra verkstäder från norr till söder. Välkommen!

Viktiga datum för däckbyte
Under 1 december–31 mars ska din bil vara försedda med vinterdäck vid vinterväglag. Dubbade vinterdäck får användas från och med 1 oktober till och med den 15 april, men är tillåtna även annan tid om det är eller befaras bli vinterväglag.

Ingår hos AD Bildelar:
– 1 års fri assistansförsäkring
– Europagaranti
– Delbetalning via AutoClub

Begär offert

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att ge en prisuppgift på reparation och service för din bil.

Mätarställning (Mil)

*

Vad behöver du hjälp med?

Är det något mer vi behöver veta?

Hitta en AD Bilverkstad nära dig

Sök på namn, ort eller postnummer

  Kontaktuppgifter och önskat datum:

  Önskat datum

  *

  För och Efternamn

  *

  Epostadress

  *

  Telefonnummer

  *

  Boka bilservice online

  Hos oss på AD-bildelar kan du boka din bilservice i någon av våra cirka 250 verkstäder. Du kan enkelt fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig med pris för din bilservice.

  • Börja med att fylla i ditt registreringsnummer samt mätarställning. Mätarställning är viktigt för en del service och reparationsärenden.
  • Välj sedan vilka tjänster du behöver exempelvis bilservice, reparation eller däckbyte. Du kan passa på att göra flera saker samtidigt.
  • Välj vilken verkstad som du vill lämna in bilen hos.
  • Är det något vi behöver veta inför din bilservice för att vi bättre ska kunna ge dig rätt prisuppgift kan du skriva detta i meddelanderutan. Det kan exempelvis vara att du nyligen bytt någon bildel så denna kan utgå från din service.
  • Vi kommer kontakta dig med pris för dina valda tjänster inom kort.

  När du lämnar in bilen för service eller reparation hos oss på AD-bildelar lämnar vi alltid en garanti på utfört arbete. Det ingår 1 års fri assistansförsäkring och Europagaranti.