Reservdelar till din bil

AD Bildelar > Handla > Reservdelar

Reservdelar – vi kan allt om bilar

Vår passion för bilar gör det självklart att ta hand om dem på rätt sätt. Vi har byggt upp ett av marknadens bredaste sortiment med cirka 90 000 reservdelar – från de vanligaste bildelarna till mer sällsynta detaljer och tillbehör.

När du handlar reservdelar ifrån oss får du garanti upp till 2 år på reservdelen.

Boka verkstadsbesök eller sök reservdel

Sök reservdel

Bara namnen skiljer våra reservdelar från originalen.

Gemensamt för alla våra reservdelar är att de kommer från kända varumärken och håller motsvarande kvalitet som originaldelarna i din bil. Vi följer alltid tillverkarens serviceintervaller och åtgärder. Tillsammans med vår ambition att ha branschens bäst utbildade fordonstekniker innebär det att du kan känna dig helt trygg med att serva eller reparera din bil hos oss på AD.

Garanti som gäller i hela Europa.

Vår internationella Europagaranti gäller både våra arbeten och våra reservdelar. Eftersom vi på AD finns representerade i cirka 40 olika länder kan du räkna med att du i princip alltid har nära till en AD verkstad, oavsett var i Europa du kör. Internationellt heter våra verkstäder AD Garage. Om du har problem kan du även höra av dig till din lokala AD verkstad i Sverige, så hjälper de dig att hitta rätt.

AD Sverige AB, Smältgatan 3, 432 32 Varberg
Tel. vxl: 0340-69 69 90, E-mail: info@adsverige.com

Kontakta oss

Om AD

AD Sverige AB, Smältgatan 3, 432 32 Varberg
Tel. vxl: 0340-69 69 90, E-mail: info@adsverige.com