Välkommen att skicka en spontanansökan till nedanstående mejladress om du söker arbete på huvudkontoret i Varberg eller på vårt lager i Jönköping. Söker du till en AD Bildelar butik eller en AD Bilverkstad ute i vårt land så kontaktar du dem direkt. 

info@adsverige.com

 

Butikschef till AD Butik i Landskrona

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2020 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2021. Vi söker nu en driven butikschef till vår butik i Landskrona. Som butikschef arbetar du affärsmässigt och lösningsorienterat där din butiks långsiktiga kundrelation, uppföljning och support väger tyngst för att lyckas över tid. Du har resultat- och personalansvar för din butik och du ansvarar för såväl driften som försäljningen i butiken. Som person är du engagerad, strukturerad och har ett intresse för branschen vi verkar i. Du är affärsdriven och har förmågan och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Läs mer om tjänsten här

Butikssäljare till AD Butik i Skövde

AD Butik lämnade ett framgångsrikt 2020 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2021. Vi söker därför en butikssäljare för att stärka vårt team i Skövdebutiken. Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med ett genuint fordonsintresse? Då kan rollen som butikssäljare hos oss på AD Butik vara helt rätt för dig. Som butikssäljare arbetar du nära våra kunder och agerar problemlösare.

Läs mer om tjänsten här